EU- KONTROLL

Få tatt EU-kontroll hos oss på Høyveg mekaniske verksted! 

Ønsker du en pålitelig partner for din neste EU-kontroll? Velkommen til Høyveg mekaniske verksted, hvor vi kombinerer ekspertise, avansert teknologi og en dedikert tilnærming for å sikre at kjøretøyet ditt er i topp stand og oppfyller alle EU-krav.

Hvorfor velge oss for din EU-kontroll? 

  • Erfarne teknikere: Våre erfarne mekanikere har ekspertisen som kreves for grundig å gjennomføre EU-kontroller for alle typer kjøretøy.
  • Avansert utstyr: Vi investerer i ny teknologi for å sikre nøyaktige og pålitelige resultater. Dette gjør at vi kan identifisere potensielle problemer tidlig og løse dem før de blir kostbare.
  • Effektiv service: Vi forstår at tiden din er verdifull. Derfor streber vi etter å fullføre EU-kontrollen raskt og effektivt, slik at du kan komme tilbake på veien uten unødig forsinkelse.
  • Transparente priser: Hos oss får du transparente priser uten skjulte kostnader. Du vil alltid vite nøyaktig hva du betaler for, og vi gir deg gjerne en detaljert oversikt over eventuelle nødvendige reparasjoner.
  • Kundetilfredshet: Vi setter kundetilfredshet i høysetet. Vårt mål er å overgå dine forventninger og gi deg tryggheten som følger med å ha en EU-godkjent bil.

Hva dekker EU-kontrollen? 

EU-kontrollen er obligatorisk og skal sikre at kjøretøyet ditt er trafikksikkert og miljøvennlig. Den inkluderer grundig undersøkelse av bremser, lys, styring, fjæring, dekk, eksosanlegg og mye mer.

Bestill din EU-kontroll i dag! 

Ikke la EU-kontrollen bli en byrde. Besøk oss hos Høyveg mekaniske verksted i dag for en grundig EU-kontroll utført av erfarne fagfolk. Vi står klare til å sikre at din bil er i toppform og oppfyller alle kravene. Bestill din EU-kontroll i dag og kjør trygt og bekymringsfritt!

Ta gjerne kontakt med oss for en uformell prat på telefon 911 08 924, eller send oss spørsmål eller forespørsler via e-post til kontor@hoyveg.no. Alternativt kan du bestille time direkte her eller stikke innom lokalene våre i Høyveg 23, Dovre.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Vi utfører PKK på kjøretøy opp til 7500 kg, men da ikke på kjøretøy med luftbremser.

Søk her for å finne ut når fristen for neste EU- kontroll av din bil er…