Om oss

Velkommen til oss på Høyveg mekaniske verksted!

Høyveg mekaniske verksted ble startet i 1986, og har vært et solid bilverksted siden oppstart. I dag har vi 12 ansatte som vil gjøre sitt beste for å hjelpe deg med små og store spørsmål du har. Vi er et mekanisk verksted som utfører reparasjoner på alle typer biler i tillegg til motorsykler, landbruks- og anleggsmaskiner. Vi er samarbeidspartnere med Riis bilglass for rutereparasjoner og kan dessuten tilby dekkskifte og dekkhotell i tillegg til blikk og ventilasjonsarbeid.

I butikken vår kan du finne produkter av kjente merker, og der finner du også en liten ventekrok der du kan sitte mens du venter på at bilen din er klar til å kjøres hjem.

Vår bilavdeling er en del av MECA- car service, som har 300 verksteder over hele landet. Gjennom vår samarbeidsavtale med de får vi kurs og oppdateringer som trengs, og de er vår leverandør på bildeler og rekvisita.

Det har alltid vært viktig for oss å kunne tilby godt verkstedarbeid til avtalt tid og pris, og våre dyktige ansatte står klare for å ta imot din bil. Vi bruker moderne verktøy og apparater for å hjelpe våre kunder på en mest mulig profesjonell måte. Ta kontakt med oss for alle typer henvendelser, så vil vi hjelpe deg så godt vi kan!

Du kan enkelt bestille time på hjemmesiden vår, ringe oss på 61 24 04 33 eller stikke innom for en hyggelig prat.

Velkommen til oss hos Høyveg Mekaniske verksted!